FREE SHIPPING
Panier 0

Spiral slicer vegetable screw

€ 4.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kadhangkala angel kanggo bocah mangan sayuran.

Kita nemu sampeyan alat sing dirancang khusus kanggo ngowahi sayuran dadi wangun spiral.

Gunakake kanthi prasaja lan ora mbutuhake gaweyan, mung sijine sekrup ing mburi wortel, kentang utawa timun lan nguripake alat pawon.

Sampeyan kabeh kudu cook sayuran ing banyu sing nggodhok utawa nggabungake mau langsung menyang preparation kanggo nggawe salad adonan / sayur-sayuran sing becik lan ngawula marang anak-anakmu.

fitur:

  • gampang kanggo ngresiki
  • stainless steel utawa screw plastik / pegang tangan PP
  • bobot: 26 g

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur