FREE SHIPPING
Panier 0

Vis trancheuse de légumes en spirale

€ 4.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Faire manger des légumes à ses enfants est parfois chose difficile.

Nous avons déniché pour vous un ustensile spécialement conçu pour transformer vos légumes en forme de pâte spirale.

Utilisation très simple et qui ne nécessite pas beaucoup d'effort, il suffit de mettre la vis sur le bout de votre carotte, pomme de terre ou concombre et de tourner l'outil de cuisine.

Il ne vous reste plus qu'à cuire les légumes à l'eau bouillante ou l'incorporer directement à votre préparation pour en faire une jolie salade de pâte/légume et la servir à vos enfants.

fitur:

  • gampang kanggo ngresiki
  • vis en acier inoxydable ou plastique/poignée en PP
  • bobot: 26 g

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur