FREE SHIPPING
Panier 0
Unisexe>Vêtements De Travail - Veste Blanche De Cuisine Manches Courtes à Boutons Pression Personnalisable

Jaket Dapur Kustom Lengan Putih dengan Tombol Tebal

€ 39.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Veste à manches courtes blanche comme les professionnels !

Personnalisez-là en affichant votre prénom ou celui de la personne à qui vous voulez l'offrir !

Type d'impression pour le prénom = Flex*

*Flex : Procédé qui consiste à transférer à chaud, à l’aide d’une presse thermique une matière souple et fine découpée selon un tracé vectoriel. La surface est brillante, lisse et légèrement en relief et les couleurs sont très durables.

Dix boutons-pression

Tissu doux au toucher

Composition : 65% Polyester, 35% Coton

Grammage : 195 g/m²

Taille :XS 40 S 42 M 44 L 46 XL 48 2XL 50

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!