FREE SHIPPING
Panier 0
Jaket Dapur Kustom Lengan Putih dengan Tombol Tebal

Jaket Dapur Kustom Lengan Putih dengan Tombol Tebal

€ 39.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Jaket mantel putih kaya para profesional!

Pribadhi kanthi nampilake jeneng sampeyan utawa wong sing pengin sampeyan tawarkan!

Tipe cetak kanggo jeneng sepisanan = Flex *

* Flex: Proses sing kasusun ing mindhah panas, kanthi bantuan pencet panas, materi alus lan tipis dipotong ing pola vectorial. Lumahing jempol, alus lan rada wungu lan werna banget awet.

Sepuluh snaps

Kain tenunan alus

Komposisi: 65% Polyester, 35% Cotton

Bobot: 195 g / m²

Ukuran: XS 40 S 42 M 44 L 46 XL 48 2XL 50

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur