FREE SHIPPING
Panier 0

Pourer and Dispenser Dough

€ 19.99 EUR € 45.50 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Becik kanggo nyuntikake lan nglebokake pasta kanggo roti, pancake utawa verrines: pourer lan doser iki praktis banget sajrone mangan kanthi gampang lan resik.

Thanks kanggo piston, sampeyan bakal bisa kanthi gampang ngetung kuantitas adhine kanggo tuang ing cetakan utawa kompor.

Prodhuk sing transparan lan lulus saka prodhuk iki ngidini ndeleng bagian jero wadhah kasebut.

fitur:

  • plastik materi
  • kapasitas: 900 ml
  • gampang kanggo ngresiki kanthi tangan nganggo banyu soapy

3 bisa tuku:

  1. mung wadhah dosis
  2. ukuran jug + 12 cupcake cangkir
  3. ukuran jug + 24 cupcake cangkir

Warna sing tunggal.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur