FREE SHIPPING
Panier 0

Cairan dosis cair

€ 2.03 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Praktis lan sehat, dosake iki penting banget kanggo masak.

Cangkir ukuran digunakake kanggo ngukur volume cairan kanggo nyederhanakake resep-resep. Conical in shape, uga nduweni spout kanggo transfer úa sak preparation.

fitur:

  • diameteripun ing pundhi: 4,4 cm
  • diameteripun tutuk: 4,5 cm
  • dhuwur total: 8,8 cm
  • bobot: 7g

kaluwihan:

  • bisa tahan nganti ml 50
  • bahan plastik lan gampang kanggo ngresiki

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!