FREE SHIPPING
Panier 0

Sangat apik ing kue slicer

€ 0.00 EUR € 14.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

FREE ! Mbayar mung biaya manajemen.

Cut bagian kue ing detik!

Iki slicer ingenious cakes ana kanggo mbantu sampeyan kanthi gampang lan becik ngetokake sepotong kue kanthi tanpa rusak. Cukup push trancher ing kue, ngencengi rada, sampeyan banjur bisa nyedhiyakake share ing piring tamu kanthi gampang. Kanggo sampeyan ulang tahun lan preian tanpa crumbs!

Ukuran: 20cm x 15cm x 10cm

  • kaluwihan:
  • kesehatan : Sampeyan ora nutul jajan nganggo driji.
  • keamanan : Ora ana cetha sing tajem, aman kanggo bocah-bocah.
  • laku : Aja crumb, gampang kanggo ngumbah.
  • Aman Pembayaran

    Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

    Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

    Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

    Bali Puas utawa Dibalekake

    We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

    Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

    Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

    Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

    Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


    Nuduhake produk iki

    Bali menyang ndhuwur
    G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!