FREE SHIPPING
Panier 0

Sangat apik ing kue slicer

€ 0.00 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

FREE ! Ne payez que les frais de gestion.

Coupez des parts de gâteau en quelques secondes !

Cet ingénieux trancheur de gâteaux est là pour vous aider à découper facilement et parfaitement un morceau de gâteau de manière égale sans faire de miette. Il suffit de pousser le trancheur sur le gâteau, le serrer légèrement, vous pouvez alors déposer la part dans l'assiette de votre convive avec facilité. À vous les anniversaires et fêtes sans miette !

Taille : 20cm x 15cm x 10cm

  • kaluwihan:
  • kesehatan : Vous ne touchez pas le gâteau avec les doigts.
  • keamanan : Pas de lames tranchantes, sans danger pour les enfants.
  • laku : Ne fait pas de miette, facile à laver.
  • Aman Pembayaran

    Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

    Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

    Bali Puas utawa Dibalekake

    We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

    Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

    Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

    Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

    Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


    Nuduhake produk iki

    Bali menyang ndhuwur
    G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!