FREE SHIPPING
Panier 0

BBQ Gas Torch - Kitchen Torch

€ 19.41 EUR € 30.81 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kanggo ngobong geni bakar, sing luwih apik nanging obor gas luwih apik lan luwih aman!

Aman lan luwih gampang digunakake, obor nduweni tombol push kanggo nyetel intensitas sinar sing dipengini. Paling kerep dipigunakaké kanggo nyala api unggun utawa barbecue api nanging uga bisa digunakake ing masak kanggo caramelize, ngobong utawa nambah sentuhan werna kanggo pangan.

Piranti kasebut nduweni beak sing dirancang kanthi apik kanggo njaga nyegah sapanunggalane lan desain ergonomis kasebut bisa digunakake kanthi becik. Sampeyan bisa nyetel suhu nyala nganti 1300 ° C, cocok kanggo pameran

Spesifikasi:

  • kanggo ndandani tank butane
  • stainless steel material + plastic
  • kontak elektronik otomatis
  • Nilai pembakaran: 50 - 140 g / h
  • Ukuran (WxDxH): 17,5 x 6 x 4 cm / bobot: 0.200 kg

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!