FREE SHIPPING
Panier 0

BBQ Gas Torch - Kitchen Torch

€ 19.41 EUR € 30.81 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Pour allumer un feu de barbecue, un briquet c'est bien mais une torche à gaz, c'est mieux et sécuritaire !

Plus sûre et facile à utiliser, la torche est dotée d'un bouton poussoir afin de régler l'intensité de la flamme souhaitée. Elle est le plus souvent utilisée pour allumer un feu de camping ou de barbecue mais vous pouvez également vous en servir en cuisine pour caraméliser, brûler ou ajouter une touche de couleur aux aliments.

Cet ustensile possède un bec très bien pensé afin de conserver la flamme le plus longtemps possible et son design ergonomique permet une tenue confortable à l’utilisation. Vous pouvez régler la température de la flamme jusqu'à 1300°C, idéale pour une soudure

Spesifikasi:

  • à fixer sur une réservoir de butane
  • matériel en acier inoxydable + plastique
  • allumage électronique automatique
  • valeur de combustion : 50 - 140 g / h
  • taille (LxPXH) : 17,5 x 6 x 4 cm / poids : 0.200 kg

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur