FREE SHIPPING
Panier 0

Termometer pawon kanggo masak nganti sarjana, kaya koki!

€ 9.99 EUR € 14.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Iki thermometer probe bakal ngidini sampeyan ngerti persis suhu banyu saka kue, ing jero daging sing digawe kulit, susu bayi, nanging uga ing suhu anggur, utawa kaya panganan sing beku.

Dadi,e model profesional ultra-tepat bakal ngidini sampeyan ngukur suhu kanggo sing paling sepuh, antarane -50 ° C lan 300 ° C! Pilihan sistem pangukuran Celsius utawa Fahrenheit.

L'layar digital ing layar LCD (ukuran layar: 22x9mm) ndadekake maca gampang banget.

piranti ngelingi data pangukuran pungkasan.

Sa ukuran panjang (20.5cm, dawa probe = 11.6cm) bakal ngidini sampeyan menyang ngisor pot paling dhuwur!

Bisa nganggo sel tombol 1.5 V LR44 ora kalebu.

Probe otomatis mati nalika 15 ora aktif.

  • Sangat gampang digunakake, kalebu tampilan LCD gedhe sing gampang diwaca.
  • Becik kanggo oven, panggangan lan pawon utawa barbeque
  • Tahan banyu lan entheng
  • Baterei nyimpen 15 menit sadurunge shutting down
  • Sensor lan tampilan baterei sing kurang

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!