FREE SHIPPING
Panier 0

Cangkir anggur tanpa kaki silikon tahan

€ 7.77 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ngombe karo kacamata tanpa kacepetan sing nyaman lan warni. Digawe saka silikon fleksibel, cangkir anggur iki sampurna kanggo lelungan utawa pesta BBQ kulawarga.

Bahan silikon menehi produk sing ora bisa dipecah lan fleksibel, sampeyan bisa ngemot gampang ing tas utawa basket.

Wadah cilik bisa langsung menyang mesin pencuci piring, sink, lan ora ana tugas.

A hadiah hadiah apik kanggo penyayang anggur.

fitur:

  • bahan silikon bahan pangan tanpa BPA
  • uga cocok kanggo banyu mineral, jus buah, koktail, etc ...
  • tanpa ambu lan ora enak
  • tuwung tanpa kaki
  • ukuran: 90 x 70 x 70 mm
  • kekandelan: 3 mm

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: Oranye, Biru, Hijau, Ungu, Putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!