FREE SHIPPING
Panier 0

Tapis\Set de cuisson pour 42 macarons - Moule en silicone

€ 66.10 EUR € 92.54 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Rien de tel qu'un bon petit macaron fait maison pour accompagner son thé, café ou tout simplement pour le goûter des enfants !

Découvrez notre tapis de cuisson indispensable en cuisine pour créer des macarons dignes d'un grand chef pâtissier.

Cette plaque de cuisson vous permettra d'obtenir facilement 42 macarons de la même taille.

Produit fait à partie de silicone ultra-souple et très résistant à la chaleur, la préparation se démoulera rapidement et l'entretien ou le nettoyage se fait aisément au lave-vaisselle ou à la main.

L'ensemble comprend un tapis de cuisson spécial macaron + pochoir avec 4 douilles décoratives.

fitur:

  • silicone de qualité alimentaire, non-toxique et écologique
  • résistance à une température allant de - 40°C à 230°C
  • revêtement réfléchissant la chaleur et surface anti-adhésive
  • 48 cavités de même taille (3,8 cm de diamètre)

Ukuran: 39,0 x 29,0 x 0,3 cm.

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: plaque de cuisson de couleur marron + pochoir\embouts décoratifs de couleur marron\transparent.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur