FREE SHIPPING
Panier 0

Carpet \ Cooking set kanggo macaroons 42 - jamur silikon

€ 64.50 EUR € 90.30 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Boten kaya macaroon cilik sing apik kanggo ngombak teh, kopi utawa mung kanggo rasa bocah-bocah!

Temokake karpet masak sing penting ing pawon kanggo nggawe macaroons pantes dadi koki jajanan sing apik.

Iki tray manggang bakal ngidini sampeyan kanthi gampang njaluk macaroons 42 kanthi ukuran sing padha.

Product digawe saka silikon tahan Highly fleksibel lan Highly panas, preparation cepet démoulera lan pangopènan utawa reresik wis rampung gampang ing girah piring utawa dening tangan.

Set kalebu tikus macaron khusus + stensil masak karo 4 soket hiasan.

fitur:

  • Silikon bahan pangan, non-beracun lan ramah lingkungan
  • resistance ing suhu mulai saka - 40 ° C nganti 230 ° C
  • lapisan reflektif panas lan lumahing non-lengket
  • Xanthus cavities saka ukuran padha (diameter 48 cm)

Ukuran: 39,0 x 29,0 x 0,3 cm.

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: baking sheet in brown color + stencil \ decorative end caps in brown \ transparent.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!