FREE SHIPPING
Panier 0

Kue Kulkas Kulkas Anti-Soiling / Bacterial / Mold / Kelembapan Buah-buahan dan Sayuran

€ 12.95 EUR € 25.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ngempalaken woh-wohan lan sayuran ing kulkas maneh bisa wae saiki: mung nyelehake karpet kasebut ing crisper lan kompartemen kulkas.

Awit iki panggonan ing ngendi ventilasi banget langka, struktur madu kasebut ngidini udara bisa ngedhunake hawa sing luwih dhuwur utawa ngisor panganan nalika njaga cetakan lan bakteri.

Placemat cocok kanggo kabeh jinis permukaan: kulkas, laci lemari / panyimpenan lan uga bisa digunakake minangka trivet.

kaluwihan:

  • EVA plastik materi
  • nggawe kulkas resik lan adoh saka bakteri
  • bisa dipotong kanggo pas kabeh permukaan
  • mambu / tasteless
  • cleans gampang nganggo banyu soapy
  • ukuran: approx. 45 x 29 cm

Lot karpet 4.

Warna sing kasedhiya: Cahya ijo, Jambon, Langit biru.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!