FREE SHIPPING
Panier 0

Tapis de réfrigérateur maison cuisine anti-salissure/bactérien/moisissure/humidité fruits et légumes

€ 12.95 EUR € 25.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Garder plus longtemps vos fruits et légumes au réfrigérateur est possible actuellement : il suffit de placer ces tapis colorés dans le bac à légumes et compartiments de votre frigo.

Puisqu'il s'agit d'un endroit où la ventilation est très rare, sa structure alvéolée permet à l'air de circuler librement en-dessus ou dessous de vos aliments tout en les préservant des moisissures et bactéries.

La napperon est adaptée à toutes types de surface : réfrigérateur, placard/tiroir de rangement et peut également servir de dessous de plat.

kaluwihan:

  • matière en plastique EVA
  • permet de garder le frigo propre et loin des bactéries
  • peut être découper pour s'adapter à toutes les surfaces
  • inodore/insipide
  • se nettoie facilement à l'eau savonneuse
  • ukuran: approx. 45 x 29 cm

Lot de 4 tapis.

Warna sing kasedhiya: Vert clair, Rose, Bleu ciel.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur