FREE SHIPPING
Panier 0

Tapis de cuisson et pâtisserie avec rebords pour vos gâteaux roulés ou viandes

€ 16.45 EUR € 32.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ce tapis de four est très pratique pour différentes recettes salées ou sucrées telles que les viandes, pizzas, génoises ou entremets individuels.

Doté d'un rebord qui empêche le jus de se renverser, votre four restera également propre pendant la cuisson.

Fini les préparations qui collent et qui sont difficiles à démouler de leur plaque grâce à son revêtement anti-adhérent.

Très souvent utilisé pour rouler les gâteaux, le produit est très flexible et sans danger (inodore/insipide)

fitur:

  • matière en silicone de qualité alimentaire sans BPA
  • 2 tailles approximatives : 36 x 28 x 1,5 cm / 30 x 25 x 1,5 cm
  • poids net : 250 g - 148 g
  • peut supporter une température allant de - 50 °C à 220°C
  • se nettoyer facilement au lave-vaisselle ou à la main (eau chaude savonneuse et éponge)

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en marron chocolat.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur