FREE SHIPPING
Panier 0

Busana apron kanggo wanita

€ 3.85 EUR € 5.39 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Digawe saka kain polyester, apron karo desain mriksa nawakake pangayoman marang kutah, tedheng plastik utawa macem-macem panganan tugas dina. Ana rong kanthong ing ngarep ing ngendi sampeyan bisa nyimpen obyek sing migunani kanggo masak utawa peralatan masak liyane.

Apron khusus sing dirancang kanggo wanita sing nyedhiyani loro Pesona kanggo pawon nanging uga bisa rusak ing Restaurant, cemilan utawa malah ing roti.

kaluwihan:

  • gampang dipakai lan praktis
  • mesin dicuci, kedut, lan tahan

fitur:

  • Werna: 52 cm
  • hem: 70 cm
  • dawa: 76 cm
  • pola: kothak
Produk didol kanthi individu

Mung kasedhiya ing werna iki.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!