FREE SHIPPING
Panier 0

Tablier robe de cuisine pour femme

€ 3.95 EUR € 5.53 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Fabriqué en tissu de polyester, le tablier de cuisine avec motif à carreaux vous offre une protection contre les déversements, éclaboussures ou diverses tâches alimentaires du quotidien. Il existe deux poches sur le devant où vous pourrez mettre des objets utiles pour la cuisson ou autres ustensiles de cuisine.

Tablier spécialement conçu pour les femmes qui donne à la fois du charme à la cuisine mais aussi, peut être porté au restaurant, snack ou même à la boulangerie.

kaluwihan:

  • facile à porter et pratique
  • lavable à la machine, résiste aux rides et au rétrécissement

fitur:

  • largeur : 52 cm
  • ourlet : 70 cm
  • longueur : 76 cm
  • motif : carreau
Produit vendu à l'unité

Disponible uniquement dans cette couleur.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur