FREE SHIPPING
Panier 0

Slicer woh lan sayur kanggo slicing

€ 9.95 EUR € 13.93 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Piranti dapur kanthi fungsi sing macem-macem, clamp serves loro minangka dhukungan kanggo slicing woh-wohan lan sayuran (oval utawa babak) lan minangka alat sing becik kanggo nempatake pangan ing panci utawa piring.

Sampeyan digawe saka plastik kualitas dhuwur lan thanks kanggo karakteristik iki, iku banget tahan panas lan piso tandha.

Gampang ditahan, alat iki dilengkapi karo:

  1. genggeman nggawe luwih gampang kanggo nangani urean tanpa kudu ndemek
  2. a kompor ngendi woh / sayur-sayuran wis immobilized supaya ngiris tanpa resiko saka bundhas (kontak karo piso)
  3. mlaku kanggo stabilitas sing digunakake
kaluwihan:
  • nglindhungi marang ngethok
  • multifungsi: ngangkat stand / service clamp
  • Sangat praktis kanggo slicing tomat, lemon, apel, kentang irisan
  • menyang mesin pencuci piring

Bahan: ABS plastik

Ukuran: approx. 18 cm panjang

Prodhuk didol kanthi individu / mung ana ing ijo.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur