FREE SHIPPING
Panier 0

Slicer woh lan sayur kanggo slicing

€ 8.95 EUR € 12.53 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ustensile de cuisine multifonctionnel, la pince sert à la fois de support pour découper en rondelles vos fruits et légumes (ovales ou ronds) et d'outil idéal pour disposer les aliments dans une poêle ou une assiette.

Elle est faite à partir de plastique de qualité supérieure et grâce à cette caractéristique, elle résiste très bien à la chaleur et aux traces de couteau.

Facile à tenir, l'outil est doté :

  1. genggeman nggawe luwih gampang kanggo nangani urean tanpa kudu ndemek
  2. a kompor ngendi woh / sayur-sayuran wis immobilized supaya ngiris tanpa resiko saka bundhas (kontak karo piso)
  3. mlaku kanggo stabilitas sing digunakake
kaluwihan:
  • nglindhungi marang ngethok
  • multifungsi: ngangkat stand / service clamp
  • Sangat praktis kanggo slicing tomat, lemon, apel, kentang irisan
  • menyang mesin pencuci piring

Bahan: ABS plastik

Ukuran: approx. 18 cm panjang

Prodhuk didol kanthi individu / mung ana ing ijo.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur