FREE SHIPPING
Panier 0

Panyimpenan rak kanggo tutup lan tungku

€ 9.65 EUR € 13.93 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Digawe saka plastik bahan pangan lan awet banget, nduweni desain alat dapur kanthi desain sing ramping bakal nggawa sentuhan hiasan amarga bentuk lan warna sing beda-beda: kuning, ijo lan putih.

Gampang kanggo nggunakake, cukup sijine ing worktop lan digunakake minangka dhukungan kanggo banyu saluran sawise masakan utawa residu sauce masak.

Gadget iki uga dilengkapi sikil anti-slip 4 supaya bisa mlaku kanthi bener.

Spesifikasi:

  • materi: polipropilena
  • sikil non-slip
  • ukuran: 14 x 6,7 x 7,7 cm
  • 3 warna kanggo milih: kuning, ijo lan putih.

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!