FREE SHIPPING
Panier 0

Panyimpenan rak kanggo tutup lan tungku

€ 5.64 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Fabriqué à base de plastique de qualité alimentaire et très durable, ce porte-ustensiles de cuisine au design épuré apportera une touche de décoration grâce à sa forme et ses différentes couleurs : jaune, vert et blanc.

Facile à utiliser, vous n'aurez qu'à le placer sur votre plan de travail et l'utiliser comme support pour égoutter l'eau après la vaisselle ou les résidus de sauce à la cuisson.

Ce gadget est également doté de 4 pieds antidérapants lui permettant de se tenir correctement.

Spesifikasi:

  • matériau : polypropylène
  • pieds antidérapants
  • taille : 14 x 6,7 x 7,7 cm
  • 3 couleurs au choix : jaune, vert et blanc.

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!