FREE SHIPPING
Panier 0

Pastry syringe decoration

€ 8.85 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Une envie de réaliser de délicieux petits gâteaux pour épater vos proches ?

N'hésitez pas à profiter du stylo en forme de seringue qui donnera du style à vos macarons, cupcakes ou à d'autres mignardises.

Décorer les gâteaux et les pâtisseries devient plus facile avec ce stylo seringue de décoration qui est accompagné de 8 différents buses de glaçage afin d'obtenir d'autres styles selon votre imagination.

fitur:

  • matériel en plastique, il est facile à utiliser et à nettoyer
  • longueur allant jusqu'à 17cm maximum
  • parfait pour glaçage, tuyauterie décoratifs, crèmes et purée de fantaisie

Produk didol kanthi individu.

Cukup putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!