FREE SHIPPING
Panier 0

Pastry syringe decoration

€ 8.95 EUR € 12.53 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kekarepan kanggo nggawe kue sing éndah kanggo ngesanake wong sing dikasihi?

Bebas wae kanggo njupuk keuntungan saka pena sing jarake syringe sing bakal menehi gaya macaroons, cupcakes utawa manisan liyane.

Cake dekorasi lan pastri dadi luwih gampang nganggo pena syringe dekorasi sing diiringi karo nozzles 8 sing beda-beda kanggo ngundhakake gaya liyane miturut imajinasi sampeyan.

fitur:

  • bahan plastik, gampang dienggo lan resik
  • dawa nganti 17cm maksimal
  • sampurna kanggo frosting, pipa dekoratif, krim lan adonan alus

Produk didol kanthi individu.

Cukup putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!