FREE SHIPPING
Panier 0

Stylo pâtissier chocolat pour décorer vos gâteaux et les rendre uniques!

€ 5.25 EUR € 10.50 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

En un tour de main, ce stylo pâtissier permet de personnaliser son dessert avec une décoration gourmande en chocolat : quelques mots ou un dessin suffisent à rendre votre gâteau unique !

Finie la galère des poches à douille, ce stylo est très simple d’utilisation, rapide à utiliser et très ludique.


Gunakake: Faites fondre votre chocolat. Insérez-le dans le stylo. A utiliser comme un vrai stylo, en pressant dessus pour faire sortir le chocolat.


Couleurs : Attention vous ne pouvez pas choisir la couleur, vous recevez aléatoirement soit un rouge, un jaune, un vert ou un orange.

Sertifikasi: CIQ

dimensi : 14.7 x 5 cm
Matériau : Silicone

Astuce : vous pouvez détourner ce stylo de son utilisation première (le chocolat) en y insérant n'importe quelle autre sauce (salée ou sucrée) ou même coulis ;-)

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur