FREE SHIPPING
Panier 0

Mateng pancet kanggo ngresiki

€ 7.11 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Redonnez vie à vos ustensiles de cuisine avec cette petite brosse de nettoyage.

Stick magique est un produit original en acier inoxydable qui permet de décaper les saletés sans effort juste avec un peu d'eau.

Multifonction, la brosse est idéale pour nettoyer les vieilles casseroles, les poêle et bien plus encore.

Elle peut servir pour nettoyer les tâches sur les murs mais également les coins les plus difficile à atteindre dans les salles de bains.

Spesifikasi:

  • de petite taille, elle peut atteindre les recoins par rapport aux brosses standards.
  • anti-rouille
  • taille : 5 x 2,2 cm / 1,97 x 0,87 cm
  • werna: acak
Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!