FREE SHIPPING
Panier 0

Manual barbecue blower

€ 17.82 EUR € 35.63 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Maintenez l'ambiance de votre soirée barbecue avec ce souffleur très pratique.

Cet outil est fait pour ravivier facilement la braise de votre grille tout en restant loin du feu.

Pour l'utilisation, il suffit d'orienter la tête du gadget vers la grille et de tourner la manivelle de manière à stimuler le feu sans dépenser beaucoup d'effort.

Idéal pour offrir comme cadeau à un amateur de barbecue ou grillade.

kaluwihan:

  • cleans gampang
  • facile et pratique à utiliser
  • réduit la poussière
  • léger et doté d'un crochet de suspension

fitur:

  • manche en plastique ergonomique et tête en acier inoxydable résistante à la chaleur
  • couleur : noir
  • dimension : env. 25 x 8 x 4 cm
  • poids : 0,15 kg

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur