FREE SHIPPING
Panier 0

Manual barbecue blower

€ 17.82 EUR € 35.63 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Njaga atmosfer saka pesta barbecue kanthi blower migunani iki.

Alat iki digawe kanggo gampang nguripake kothak ing kothak nalika tetep adoh saka geni.

Kanggo nggunakake, mung nuntun kepala gadget gapura lan nguripake nglakokake supaya ngrangsang geni tanpa mbuwang akeh gaweyan.

Becik ditawarake minangka hadiah kanggo penggemar barbecue utawa grilling.

kaluwihan:

  • cleans gampang
  • gampang lan trep kanggo nggunakake
  • nyuda bledug
  • entheng lan duweni hook hanging

fitur:

  • Kursi plastik ergonomis lan tahan panas stainless steel
  • werna: ireng
  • ukuran: approx. 25 x 8 x 4 cm
  • bobot: 0,15 kg

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!