FREE SHIPPING
Panier 0

Cetakan silikon karo macem-macem wujud kanggo ndadekake tamu sampeyan

€ 1.55 EUR € 2.17 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Rauh Dina Ibu, Dina Valentine, ulang tahun?

Nggawe dheweke seneng nggawe kueh cupcake sing bentuke ati, wungu, bintang ...

Mussels didol individu.

Manungsa waé: sampeyan ora bisa milih werna, sampeyan bakal kanthi acak nampa salah siji saka werna sing katon ing foto.

Cetakan iki kaya ing oven (tradisional utawa gelombang mikro) kayadene ing kulkas amarga bisa tahan temperatur mulai saka -40 nganti + 230 ° C lan bisa diresiki kanthi gampang (kanthi tangan utawa mesin pencuci piring).

Ukuran jamur babagan 7x3 cm, cocok kanggo cupcake individu.

Bobot Net: 10g

kauntungan: Gampang kanggo ngresiki

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!