FREE SHIPPING
Panier 0

Moule en Silicone aux multiples formes pour émerveiller vos invités

€ 1.60 EUR € 2.24 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Bientôt la fête des mères, la St Valentin, un anniversaire ?

Faites-lui plaisir en confectionnant des petits gâteaux en forme de cœur, de rose, d'étoile...

Moules vendus à l'unité.

Manungsa waé: il n'est pas possible de choisir la couleur, vous recevrez de façon aléatoire l'un des coloris visibles sur les photos.

Ces moules vont aussi bien au four (traditionnel ou micro-ondes) qu'au réfrigérateur puisqu'ils peuvent supporter des températures allant de -40 à +230°C et se nettoient très facilement (à la main ou au lave-vaisselle).

La dimension d'un moule est d'environ 7x3 cm, idéal pour des petits gâteaux individuels.

Poids Net: 10g

avantage: Facile à nettoyer

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur