FREE SHIPPING
Panier 0

Silicone en forme de cœur en chocolat personnalisé

€ 6.70 EUR € 9.38 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Découvrez notre moule à chocolat en forme de cœur pour créer de superbe décoration facile à réaliser et originale.

Composé de plusieurs compartiments, vous aurez non pas un, ni deux mais instantanément 6 chocolats en forme de cœur.

Le produit ne nuit pas à la santé car il est fait à partir de silicone de qualité alimentaire, ce qui rend le produit sain, inodore et non-toxique.

Vous pouvez facilement nettoyer le moule en le passant au lave-vaisselle ou en le lavant manuellement.

Produit adapté pour : fours, micro-ondes, congélateurs-réfrigérateurs.

fitur:

  • résistance à une température allant de - 40°C à 230°C.
  • silicone de qualité 100% alimentaire FDA & LFGB
  • taille : 16,3 x 12 x 1,3 cm.

Produk didol kanthi individu.

Coloris disponible : chocolat.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur