FREE SHIPPING
Panier 0

Ular resik fleksibel kanggo sinki pawon

€ 22.45 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ngresiki siphon ing sinki pawon nganggo klub pembersih ula kasebut, tanpa disassembling utawa nggunakake bahan kimia.

Piranti iki penting banget kanggo ngrasakake hard kanggo nggayuh area amarga rod tipis kanthi dawa 60 cm. Gampang kanggo nggunakake, mung geser gadget kasebut menyang spasi sing bakal diwaca, pencet spring lan mbusak rereget ing clamp.

Sampeyan uga bisa nggunakake kasebut kanggo njupuk obyek sing wis tiba ing siphon utawa ngresiki pipa ing kamar mandi.

Coba kaping nalika sampeyan kudu nelpon menyang tukang pipi kanggo sink clogged ... sampeyan bakal nyimpen dhuwit akeh!

Rincian:

  • materi: stainless steel + plastik ABS
  • anti-tegang lan rod / clamp sing kuat
  • dimensi: 60 * 4 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!