FREE SHIPPING
Panier 0

Séparateur de jaune d’œuf manuel en silicone

€ 6.76 EUR € 13.51 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Notre séparateur d’œuf est fait à partir de silicone de qualité alimentaire.

Créé pour séparer le jaune d’œuf du blanc, le diviseur est très pratique surtout pour les mères au foyer.

L'utilisation est simple : il vous suffira de casser l’œuf, presser la silicone au dessus du jaune d’œuf et de relâcher la pression dans un autre récipient.

kaluwihan:

  • cleans gampang
  • ne salit pas les mains et les plans de travail
  • résultat en quelques secondes
  • matière : silicone et plastique

Taille : 10 x 5,2cm.

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en rose.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!