FREE SHIPPING
Panier 0

Sabuk stainless anti-ambegan

€ 3.22 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Dites adieu aux odeurs de mains malodorantes après avoir épluché de l'ail ou écaillé du poisson : ce petit gadget de nettoyage, utilisé en cuisine, est fait pour vous !

Fait à base d'acier inoxydable, le galet de forme ovale neutralise comme par magie les désagréables fragrances difficiles à enlever sur les mains.

Simple et naturel, il suffit de frotter vos mains sous l'eau et avec le produit : l'acier attirerait et se lierait au souffre pour enlever l'odeur.

fitur:

  • matériel en acier inoxydable
  • forme ovale
  • inusable
  • couleur : argentée
  • taille : 6.2 x 4.2 cm/2.44*1.65 inch

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!