FREE SHIPPING
Panier 0

Saladier multifonctions pour rincer légumes/fruits, passoire riz, bol de service

€ 21.88 EUR € 52.50 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ustensile de cuisine 3 en 1, ce gadget combine plusieurs fonctions à la fois : passoire à rincer/égoutter, bol de préparation et saladier de présentation.

Fait à base de silicone de qualité alimentaire, cet outil ne glisse pas à l'utilisation grâce à sa caractéristique antidérapante et est doté d'une poignée pour une prise en main facile.

Fonction passoire, la nourriture y est parfaitement rincée et égouttée grâce à des orifices présentes sur le corps du produit.

Et enfin, rajoutez la sauce à votre préparation et servez à table toujours avec le même bol.

kaluwihan:

  • base silicone antidérapante
  • poignée intégrée pour faciliter l'utilisation
  • fonction 3 en 1 : passoire, bol de préparation, bol de service très présentable
  • gain de temps + moins de vaisselle à utiliser

fitur:

  • werna: bleu, vert, rose, blanc
  • taille S: 23*17.5*12.5 cm/Taille L: 28*20*14 cm
  • matériau : silicone de qualité alimentaire

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur