FREE SHIPPING
Panier 0

Bowl multi fungsi fungsional kanggo bilas sayuran / buah-buahan, colander gajih, mangkuk porsi

€ 21.88 EUR € 52.50 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

3 kitchen utensil in 1, gadget iki nggabungke saperangan fungsi sekaligus: strainer kanggo mbilas / saluran, mangkuk persiapan lan salad mangkuk presentation.

Digawe saka silikon bahan pangan, alat iki ora nganggo kanthi nggunakake thanks kanggo fitur non-slip lan nduweni pegangan kanggo gampang ditangani.

Fungsi colander, panganan wis diresiki lan disiram liwat bolongan ing awak produk.

Lan pungkasanipun, tambahake saos kanggo preparation lan ngawula ing meja tansah karo mangkok sing padha.

kaluwihan:

  • non-slip silicone base
  • genggam terpadu kanggo gampang digunakna
  • Fungsi 3 ing 1: strainer, mangkuk persiapan, mangkuk sajian apik banget
  • nyimpen wektu + kurang ijo kanggo nggunakake

fitur:

  • werna: biru, ijo, jambon, putih
  • ukuran S: 23 * 17.5 * 12.5 cm / Ukuran L: 28 * 20 * 14 cm
  • materi: silikon bahan pangan

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!