FREE SHIPPING
Panier 0

Tas sing apik kanggo botol

€ 3.33 EUR € 7.84 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Merek koleksi anyar apik tas terisolasi kanggo botol 500 ml!

Kanthi tas insulated bakal kejutan anak karo pola warna-warni lan trendi.

Padha tetep ngombe ombenan lan duwe tali alus kanggo transportasi sing gampang.

kaluwihan:

  • Bahan Neoprene (kandel nanging cahya)
  • isolasi termal
  • 100% anyar lan kualitas dhuwur
  • gampang kanggo ngresiki lan nyandhang
  • terpadu kabel fleksibel

Ukuran: 18,5 cm / bobot: 7,2 g

Isi: 500 ml

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: Biru, Jambon, Warna Kuning



Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!