FREE SHIPPING
Panier 0

Sac isotherme stylé pour bouteille

€ 3.33 EUR € 7.84 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Toute nouvelle collection de sacs isothermes stylés pour bouteille de 500 ml !

Nos petits sacs isothermes surprendront vos enfants avec leurs motifs très colorés et tendances.

Ils permettent de garder vos boissons au chaud et sont dotés d'un cordon souple, qui facilite son transport.

kaluwihan:

  • matière en néoprène (épaisse mais légère)
  • isolant thermique
  • 100 % neuf et de haute qualité
  • facile à nettoyer et à porter
  • cordon souple intégré

Taille : 18,5 cm / poids : 7,2 g

Contenu : 500 ml

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: Bleu, Rose, Multicolore



Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur