FREE SHIPPING
Panier 0

Rouleau magique - Machine à rouler les feuilles de vigne ou chou

€ 21.70 EUR € 30.38 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Vive les farces !

Nous avons déniché pour vous la manière la plus simple de rouler une feuille de vigne/chou avec sa garniture en un temps record.

C'est simple, il suffit de placer l'outil sur une surface plane, d'y poser la feuille à garnir et de pousser le levier vers l'avant et voilà ... les rouleaux sont prêts à être servis ou blanchis à l'eau bouillante.

Une fois toute votre préparation terminée, lavez l'ustensile de cuisine à la main avec de l'eau savonneuse. Pour garder la durabilité du produit, assurez-vous juste qu'il soit bien sec avant de le ranger.

fitur:

  • plastique très résistant et léger
  • facile à entretenir
  • ukuran: approx. 27 x 11,5 x 9 cm

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en blanc avec une touche de bleu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur