FREE SHIPPING
Panier 0

Magic Roll - Daun Anggur utawa Mesin Rolling Cabbage

€ 21.70 EUR € 30.38 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Long urip pranks!

Kita nemokake cara sing paling gampang kanggo muter rwaning anggur / kubis kanthi ngisi wektu rekaman.

Iku prasaja, mung sijine alat ing lumahing warata, sijine sheet kanggo garnish lan push tuas sing maju lan kene ... gulung siap dilayani utawa bleached nggodhok banyu.

Sawise kabeh preparation wis rampung, wisuh cuci piring kanthi tangan nganggo banyu sabun. Kanggo njaga daya tahan produk, priksa manawa wis garing sadurunge nyimpen.

fitur:

  • plastik banget kuwat lan entheng
  • gampang kanggo njaga
  • ukuran: approx. 27 x 11,5 x 9 cm

Produk didol kanthi individu.

Ana mung putih kanthi tutul biru.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!