FREE SHIPPING
Panier 0

Silicone rolling pin with wooden handle

€ 23.90 EUR € 51.59 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Un élément indispensable en pâtisserie ou boulangerie ? Le rouleau en fait partie.

Utilisé pour la fabrication du pain ou autres pâtisseries, le rouleau est un des gadgets très pratique et efficace pour réaliser des pâtes à gâteau et biscuit.

Cet outil est fait de silicone de qualité alimentaire, non toxique et inodore, qui ne se colle pas sur votre préparation. Il est doté également d'une poignée en bois solide afin de garantir une prise en main sûre et confortable donnant la possibilité d'exercer une pression maximale.

Spesifikasi:

  • sûr à utiliser et facile à nettoyer
  • matière en silicone antiadhésif
  • couleur : rouge, orange,vert ou bleu

Rouleau de 30 cm

  • diamètre : env. 4,2 cm / 1,65 pouces
  • longueur de silicone : env. 17,4 cm / 6,85 pouces
  • longueur totale : env. 30 cm / 11,81 pouces
  • poids : env. 161-171 g

Rouleau de 38 cm

  • diamètre : env. 5,2 cm / 2,04 pouces
  • longueur de silicone : env. 19,8 cm / 7,79 pouces
  • longueur totale : env. 38 cm / 14,96 pouces
  • poids : env. 282-305 g

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur