FREE SHIPPING
Panier 0

Silicone rolling pin with wooden handle

€ 26.25 EUR € 56.70 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Unsur penting ing kue utawa roti? Roller iku salah sawijining.

Digunakna kanggo nggawe roti utawa roti pastri liyane, roti iki minangka salah sawijining gadget sing praktis lan efektif kanggo nggawe kue lan adonan biskuit.

Alat iki digawe saka silikon bahan pangan, non-beracun lan tanpa ambu, sing ora tetep kanggo persiapanmu. Iki uga dilengkapi gagang kayu padat kanggo nyediakake genggaman sing aman lan nyaman menehi kesempatan kanggo ngleksanani tekanan maksimal.

Spesifikasi:

  • Aman nggunakake lan gampang kanggo ngresiki
  • non-stick silicone material
  • werna: abang, oranye, ijo utawa biru

Gulung 30 cm

  • diameteripun: approx. 4,2 cm / 1,65 inci
  • panjang silikon: approx. 17,4 cm / 6,85 inci
  • total dawa: approx. 30 cm / 11,81 inci
  • bobot: approx. 161-171 g

Gulung 38 cm

  • diameteripun: approx. 5,2 cm / 2,04 inci
  • panjang silikon: approx. 19,8 cm / 7,79 inci
  • total dawa: approx. 38 cm / 14,96 inci
  • bobot: approx. 282-305 g

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!