FREE SHIPPING
Panier 0

Resik sendok silikon tahan

€ 4.30 EUR € 6.02 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Aja nyedhot mangkok ing pérangan mangan nalika nedha awan utawa jam nedha bengi.

Kita wis nemokake sing nyenengake sing nyenengake banget utawa bantal digawe saka silikon bahan pangan. Piranti dapur iki dirancang khusus kanggo nyegah noda kiwa sawise nggunakake ladle ing wektu meal.

Prodhuk iki uga nyenengake kanggo ngaso spatula utawa sendhang ing pawon nalika nglindhungi rencana kerja sampeyan.

Alat kasebut 100% bisa digunakake maneh, sampeyan kudu nyelehake ing mesin cuci piring utawa ngresiki nganggo tangan supaya bisa digunakake maneh ing esuk.

fitur:

  • non-beracun lan BPA-free silikon
  • isolasi fleksibel lan termal
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan
  • ukuran: 19,5 x 9,5 cm

Produk didol kanthi individu.

Werna dikirim kanthi acak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur