FREE SHIPPING
Panier 0

Pemadam botol botol - Vacuum pump + 2 colokan

€ 12.99 EUR € 19.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Wara-wara marang penyihir anggur: sampeyan ora bakal kudu mbuwang gendul botol sing dibukak sajrone mangan karo kanca, utawa cepet-cepet ngombe liyane!

Thanks kanggo pump vakum lan colokan, sampeyan bisa nyedhot udhara sing ana ing botol sing dibukak, lan kanthi mangkono ngidini anggur sampeyan njaga awakmu luwih akeh dina.

Selehake tutup ing botol, banjur pompa ing tutup siram lan pompa nganti meh mokal; sampeyan wis rampung :-)

Kanggo unclog pencet kepala tutup ("PUSH") banjur tarik.

Pemblokiran iki bakal gampang dicantelake ing laci panjenengan, amarga ukurane mung 15 cm, lebar 8,5cm kanggo nangani pompa, lan lebar 4cm ing ujung liyane. Ing pamblokiran ngukur 4cm dhuwur.

Desain ègonomi, gampang ditahan lan dianggo

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!