FREE SHIPPING
Panier 0

Reboucheur de bouteille de vin - Pompe à vide + 2 bouchons

€ 12.99 EUR € 19.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Avis aux amateurs de vin : vous ne serez plus obligés de jeter vos bouteilles de vin entamées au cours d'un repas entre amis, ou de vous dépêcher de boire le restant !

Grâce à cette pompe à vide et ses bouchons, vous pourrez aspirer l'air contenu dans la bouteille entamée, et ainsi permettre à votre vin de se conserver encore de nombreux jours.

Placez le bouchon sur la bouteille, puis la pompe sur la tête du bouchon et pompez jusqu'à ce que ne soit plus possible ou presque ; le tour est joué :-)

Pour déboucher pressez la tête du bouchon ("PUSH") puis tirez.

Ce déboucheur se rangera facilement dans vos tiroirs puisqu'il ne mesure que 15 cm de haut, 8,5cm de large pour la poignée de la pompe, et 4cm de large à l'autre extrémité. Les bouchons mesurent 4cm de haut.

Design ergonomique, facile à tenir et à utiliser

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur