FREE SHIPPING
Panier 0

Stainless steel grater

€ 24.49 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Facilitez-vous la vie en utilisant le zesteur et râpez sans pression.

La râpe est parfaite pour le citron, le fromage, le gingembre mais aussi le chocolat. Elle dispode d'une lame en acier inoxydable tranchante et très résistante à la rouille ainsi qu'une poignée confortable en plastique pour une prise de main ferme.

Les petits ingrédients zestés font toujours la différence dans un plat en apportant une nouvelle saveur telle que les parmesans ou le goût de la muscade.

Spesifikasi:

  • gain de temps et d'énergie
  • nettoyage simple à l'eau courante
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan
  • taille : 32,5 cm
  • couleur : rouge, jaune et noir

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!