FREE SHIPPING
Panier 0

Stainless steel grater

€ 24.55 EUR € 34.37 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nggawe urip luwih gampang kanthi nggunakake zester lan grate tanpa tekanan.

Kue parut sampurna kanggo lemon, keju, jahe nanging uga coklat. Fitur pisau stainless steel sing cetha, tahan karat lan plastik sing nangani kanthi apik kanggo nyekeli.

Bahan zesty sing cilik tansah nggawe bedane kanthi nggawa rasa sing anyar kayata Parmesan utawa rasa pala.

Spesifikasi:

  • Ngirit wektu lan energi
  • gampang reresik nganggo banyu mlaku
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan
  • ukuran: 32,5 cm
  • werna: abang, kuning lan ireng

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!