FREE SHIPPING
Panier 0

Kentang kelapa tahan karat

€ 15.75 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Pengin nggawe piring eksot apik karo klapa utawa klapa?

Tuku kelapa kelapa stainless steel sing gampang digunakake. Kualitas apik lan multifungsi, duwe papat claws lan pegangan kuat kanggo mbusak jantung klapa tanpa ciloko.

Sampeyan uga bisa digunakake minangka scraper kanggo flake iwak. Dadi, aja ragu-ragu mangan sajian becik kaya kari iwak lan santen kanggo nyenengake resep seger lan sedhep.

Spesifikasi:

  • gampang kanggo ngresiki
  • tahan karat
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!