FREE SHIPPING
Panier 0

Kentang kelapa tahan karat

€ 15.75 EUR € 31.50 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Envie de concocter de bons petits plats exotiques à base de coco ou de lait de coco ?

Achetez notre râpe à coco en acier inoxydable facile à utiliser. De haute qualité et multifonctionnelle, elle dispose de quatres griffes et d'une poignée robuste pour enlever le coeur du coco sans se blesser.

Il peut également servir de grattoir pour écailler le poisson. Alors, n'hésitez pas à mijoter un bon petit plat comme le poisson curry et lait de coco pour avoir une recette fraîche et savoureuse.

Spesifikasi:

  • gampang kanggo ngresiki
  • résistant à la corrosion
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur