FREE SHIPPING
Panier 0

Protège doigts/Main - Accessoire pour mandoline ou râpe à légumes simple

€ 6.97 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cuisinez en toute sécurité !

Ustensile indispensable en cuisine, le protège doigt/main a été spécialement conçu pour accompagner votre râpe.

Cet accessoire vous permet de déplacer facilement les aliments pour être râper en entier sans que vos mains ne soient en contact avec les lames. De plus, il est idéal pour les aliments de petites ou grande tailles.

Matière : ABS de qualité alimentaire.

Taille : 11,7 x 8,8 x 3,3 cm.

Produk didol kanthi individu.

Cukup putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!