FREE SHIPPING
Panier 0

Protège coupe doigt en acier inoxydable - Cuisinez protégé !

€ 5.99 EUR € 9.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cet esthétique protecteur de doigt est très apprécié des grands chefs pour éviter la coupure fatale qui au mieux interrompra votre préparation et au pire vous enverra aux urgences...

Sa large surface protègera le doigt sur lequel la protection est fixée mais aussi le doigt à côté, ce qui vous permet de couper rapidement et précisément vos aliments sans prendre le moindre risque.

Avec son acier inoxydable vous pouvez faire glisser le couteau le long de sa paroi sans aucun problème.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur