FREE SHIPPING
Panier 0

Pemegang pisau magnet dinding

€ 23.35 EUR € 32.69 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Simpen alat logam pawon nalika nyimpen spasi!

Alat panyimpenan sederhana lan praktis, ing kene papan sing nyangga piso sing digawe saka bahan magnetik sing kuat lan ABS.

Gampang kanggo nginstal, sampeyan mung kudu ndandani bar kanthi sekrup ing tembok pawon lan nyumerepi alat pawon anyar sing wis dibersih lan wis rampung.

kaluwihan:

  • Magnetik ngadeg lan gampang diinstal
  • hiasan gaya modern
  • nyimpen papan lan aman
  • materi: magnet + ABS

Ukuran: approx. 20 x 4,7 x 1,2 cm.

Produk didol kanthi individu.

Kasedhiya ing ireng.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur