FREE SHIPPING
Panier 0

Porte-couteaux magnétique mural

€ 22.35 EUR € 31.29 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Rangez vos outils métalliques de cuisine toute en gagnant de la place !

Ustensile de rangement simple et à portée de main, voici notre porte-couteaux mural fait à partir de fort matériel magnétique et d'ABS.

Facile à installer, vous n'aurez qu'à fixer la barre avec des vis sur votre mur de cuisine et d'y accrocher vos outils de cuisine fraîchement nettoyés et le tour est joué.

kaluwihan:

  • support magnétique et facile à installer
  • décoration au style moderne
  • gain de place et sécuritaire
  • matière : aimant + ABS

Taille : env. 20 x 4,7 x 1,2 cm.

Produk didol kanthi individu.

Kasedhiya ing ireng.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur