FREE SHIPPING
Panier 0

Pop Chef Fruit Décoratif

€ 32.95 EUR € 46.13 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Laissez place à votre imagination !

Colorez votre fête d'anniversaire, ou épatez tout simplement vos enfants grâce aux arrangements de couleurs et de formes obtenues à partir de cet ustensile de cuisine.

Destinée à faciliter la préparation de vos desserts, la forme recherchée sortira au bout d'un geste simple et qui ne nécessite pas beaucoup d'efforts : enfoncer, retirer et presser le pop ... il ne vous reste plus qu'à décorer votre bouquet/plateau de fruits.

kaluwihan:

  • résultat en quelques secondes
  • facile à utiliser
  • peut être utiliser avec des légumes, fruits, pains, cookies, fromages et plus ...
  • matière de qualité alimentaire supérieure

Le lot comprend : 1 pop chef + 6 brochettes + 6 moules de formes différentes (cercle, cœur, fleur, papillon, soleil et étoile).

Poids du paquet : 254 g / 8,97 oz.

Disponible uniquement en orange.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!