FREE SHIPPING
Panier 0

Tas banyu plastik sing dilipat kanggo hiking utawa berkemah

€ 13.25 EUR € 23.31 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Pocket kanggo ngemot banyu utawa kabeh jinis ombenan nalika kemah utawa hiking, tas banyu sing dilipat gampang banget.

Sampeyan bisa kanthi gampang ngiseni, mawa lan nyimpen wadhah banyu amarga nduweni gagang sing banget awet lan dilipat rata nalika kosong.

fitur:

  • polimer lembut tanpa plastik BPA / non-beracun / kanggo perlindungan lingkungan
  • materi: PE bahan pangan
  • kapasitas: 5L (32,5 xm x 30 cm) / 10L (37,8 cm x 41,5 cm)
  • variasi suhu: 0 ° C nganti 80 ° C

Produk didol kanthi individu.

Cepak mung biru.



Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!