FREE SHIPPING
Panier 0

Poche à eau pliable en plastique pour randonnée ou camping

€ 8.82 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Poche servant à contenir l'eau ou toutes sortes de boissons lors d'un camping ou randonnée, la poche à eau pliable est très pratique.

Vous pouvez facilement remplir, porter et ranger le conteneur d'eau car il possède une poignée très résistant à l'usure et se plie automatiquement à plat une fois vide.

fitur:

  • polymère doux sans plastique BPA / non-toxique / pour la protection de l'environnement
  • matière : PE de qualité alimentaire
  • capacité : 5L (32,5 xm x 30 cm) / 10L (37,8 cm x 41,5 cm)
  • variations de température : 0°C à 80°C

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en bleu.



Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!