FREE SHIPPING
Panier 0

3 Kitchen Kitchen Foldable in 1: kanggo ngecor, mbilas lan ngiris

€ 30.55 EUR € 42.77 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Jalanake tugas-tugas sing beda-beda ing 3 bebarengan karo alat iki. Sieve terintegrasi, papan motif multifungsi iki bisa digubah dadi colander kanggo mbilas lan ngombe sayuran, woh-wohan, daging lan liya-liyane.

Digawé saka plastik kualitas dhuwur, papan tahan dening pisau cukur, noda minyak lan uga mesin pencuci piring sing aman tanpa risiko deformasi.

Rincian:

  • materi: PP plastik
  • dimensi: 41.5 * 26 cm
  • clip-on sistem kanggo nguripake papan nglereni menyang colander
  • panas tahan / gampang panyimpenan
  • werna: ijo, oranye

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!