FREE SHIPPING
Panier 0

Planche à découper très tendance et pratique

€ 0.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Incontournable ustensile de cuisine.

Notre planche à découper est faite à partir de polypropylène de qualité alimentaire. Très pratique dans la préparation de vos légumes et fruits, elle sert également d'élément de décoration dans votre cuisine grâce un trou de suspension pour un gain de place.

kaluwihan:

- antidérapant
- facile à nettoyer et sécher
- flexible, élastique et pratique à utiliser
- fonction : couper les fruits, légumes, viandes et poissons

fitur:

- matière : Polypropylène de qualité alimentaire
- tailles disponibles :

  • 40 x 30 cm/60 g
  • 30,5 x 23,5 cm/40 g
  • 20 x 15 cm/20g

Produk didol kanthi individu.

Couleurs disponible : Bleu (poisson), Orange (viande), Jaune (fruit), Vert (légume)




Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!