FREE SHIPPING
Panier 0

Papan pemotongan banget trendi lan praktis

€ 1.40 EUR € 1.96 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Perlengkapan pawon penting.

Papan pemotong kita digawe saka polypropylene bahan pangan. Sangat praktis ing preparation sayuran lan woh-wohan, uga serves minangka unsur hiasan ing pawon thanks menyang bolongan penundaan kanggo ngirit ruang.

kaluwihan:

- non-slip
- gampang kanggo ngresiki lan garing
- fleksibel, elastis lan trep kanggo nggunakake
- Fungsi: Cut woh-wohan, sayuran, daging lan iwak

fitur:

- Bahan: Bahan pangan polipropilena
- tailles disponibles :

  • 40 x 30 cm / 60 g
  • 30,5 x 23,5 cm / 40 g
  • 20 x 15 cm / 20g

Produk didol kanthi individu.

Werna kasedhiya: Biru (iwak), Jeruk (daging), Kuning (buah), Hijau (sayuran)




Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur