FREE SHIPPING
Panier 0

Papan pemotongan fleksibel warna-warni

€ 28.05 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kanthi saben panganane ngemis!

Digawe saka polypropylene pangan, papan iki minangka alat pawon penting kanggo ngethok panganan.

Thanks kanggo keluwesan, sampeyan kudu gampang ngirim pangan menyang sing dikarepake mung dening lempitan.

Manungsa waé: Papan ora bisa di resiki ing dishwasher / mung ing banyu sing mlaku.

Spesifikasi:

  • plastik plastik fleksibel
  • banget praktis lan tahan
  • gampang kanggo nyimpen
  • ukuran: 24 x 39,4 cm
  • werna: acak

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!