FREE SHIPPING
Panier 0

Potholder berbentuk kupu-kupu

€ 1.30 EUR € 1.82 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kere maneh, klempakan piring sing diisol ana kanggo njaga sampeyan saka kobong nalika masak utawa ngangkat pan / mangkuk / piring saka siji babak liyane.

Sangat migunani ing pawon, piranti masak silikon iki tahan noda lan bisa tahan suhu nganti 230 ° C.

Sampeyan uga bisa nggunakake minangka game sembranan kanggo nggantung pesen cilik sampeyan ing lawang kulkas.

kaluwihan:

  • portabel, migunani lan tahan lama
  • gampang kanggo ngresiki
  • tahan panas

Bahan plastik karo magnet.

Ukuran: 12 x 7 cm.

Prodhuk didol kanthi individu, werna dikirim kanthi acak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur