FREE SHIPPING
Panier 0

Potholder berbentuk kupu-kupu

€ 1.05 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Rassurez-vous, la pince à plaque d'isolation est là pour vous protéger de toute brûlure lors de la cuisson ou soulever une casserole/bol/assiette d'un plan de travail à un autre.

Très utile en cuisine, cet ustensile en silicone résiste aux tâches et peut supporter une température allant jusqu'à 230°C.

Vous pouvez également l'utiliser comme jeu d'aimant pour accrocher vos petits messages sur la porte de votre frigo.

kaluwihan:

  • portable, utile et durable
  • gampang kanggo ngresiki
  • résistant à la chaleur

Matériel en plastique avec aimant.

Taille: 12 x 7 cm.

Produit vendu à l'unité, couleur envoyée aléatoirement.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!