FREE SHIPPING
Panier 0

Kitchen knife pliers 2 cutting board en1 - Clever Cutter

€ 19.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kelompok sing ngerti pruner, koki bakal ngerteni piso piso / papan pisau 2 ing 1!

Lan yen kita digawe kamar cilik ing closets? Metu saka papan motong sing njupuk papan sing akeh banget lan piso gedhe kanggo ngetok daging, sayuran lan keju, nempatake jenius cilik sing njupuk Panggonan ora :-)

Sijine dhewe langsung ing ngisor panci (sing wis dadi panas kanggo ngirit wektu!), Lan wiwiti Cut gampang sayuran, daging, utawa keju kanthi mung mencet nangani minangka yen sampeyan nulis tiket karcis (bolongan cilik, bolongan cilik, bolongan cilik ...).

Lan kanggo liyane sécurité a latch cilik wis diselehake ing mburi kanggo mblokir riwayat klip supaya kerub-kerub kita ora nggawe hash kanthi driji-driji sing ...

Bilah stainless steel.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!