FREE SHIPPING
Panier 0

Tweezers stainless steel kanggo balung iwak

€ 3.95 EUR € 5.53 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nyenyet nyiyapake resep-resep iwak karo penjepit pawon!

Pancen, alat iki praktis banget lan penting kanggo ngilangi balung iwak.

Sinau nalika isih ana ing omah, piranti kasebut bakal nggampangake panyimpenan pangan kanggo luwih saiki lan nyawisake pasugatan utawa piring kanthi bener.

kaluwihan:

  • gampang digunakake lan ditangani kanggo boning
  • portabel, sampeyan bisa njupuk nang endi wae tanpa njupuk papan
  • safe dishwasher

fitur:

  • stainless steel material, tahan karat
  • ukuran: approx. 12 cm
  • werna perak

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur