FREE SHIPPING
Panier 0

Pince à boulette de viandes/riz/glaces en acier inoxydable

€ 9.21 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Découvrez notre pince idéale pour réaliser rapidement et facilement des boulettes de viandes, de riz ou des boules de glaces.

Ces avantages ? Vos boulettes seront homogènes et facile à démouler.

Ne vous salissez plus les mains, le produit est doté d'une poignée conçu évitant tout contact avec la préparation.

fitur:

  • matière en acier inoxydable
  • convient également pour les boulettes de riz ou boules de glace
  • tailles disponibles : 16 x 7,3 cm/80 g - 18 x 7,3 cm/90g

Conseil d'utilisation : se nettoie facilement au lave-vaisselle ou à la main.

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!