FREE SHIPPING
Panier 0

Meatball pie / rice / ice cream in stainless steel

€ 9.21 EUR € 21.49 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Temokake forceps sing becik kanggo cepet lan gampang gawe bal, beras utawa bola es es krim.

Iki kaluwihan? Pelet sampeyan bakal dadi homogen lan gampang unmold.

Aja njaluk reged tangan, produk nduweni gagang sing dirancang kanggo ngindhari kontak karo preparation.

fitur:

  • stainless steel material
  • uga cocok kanggo bal beras utawa es krim bola
  • ukuran sing kasedhiya: 16 x 7,3 cm / 80 g - 18 x 7,3 cm / 90g

Dhéwan panggunaan: cleans gampang ing dishwasher utawa kanthi tangan.

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!