FREE SHIPPING
Panier 0

Pince à barbecue silicone/Inox - Pince de cuisson

€ 9.80 EUR € 13.72 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ustensile de cuisine indispensable pour la cuisson de vos grillades, la pince à barbecue est dotée d'un manche en acier inoxydable recouvert en partie de silicone.

Grâce à cette caractéristique, vous pouvez cuisiner en sécurité toute en gardant une certaine distance par rapport à votre grille ou poêle.

Le produit est doté d'un trou servant de suspension et ses dents en forme de coquillage permettent de retourner facilement les morceaux de viandes, saucisses, poissons, légumes etc ...

fitur:

  • facile à manipuler et nettoyer
  • matière en acier inoxydable + silicone
  • longueur : env. 20 cm (8 pouces)
  • résistance à la chaleur : 230°C

Produk didol kanthi individu.

Choix des couleurs : aléatoire

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur