FREE SHIPPING
Panier 0

40 double wheel round whetstone

€ 28.50 EUR € 39.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nyampurnakake piso kanthi watu glepung bunder ganda 40.

Kanggo entuk kapasitas pamotongan sing becik, disaranake kanggo ngasah pisau ing wiji gandum sing apik. Pisanan sing ora nyedhiyakake pinggiran apik ora bisa digawe kanthi presisi lan presisi. Mulane pancen pangguna penting.

Gunakake: wutuh watu sing dibungkus sadurunge digunakake miturut cara tradisional kanggo panangkaran sing sampurna.

Spesifikasi:

  • watu wesi sing cocok kanggo piranti dapur paling: gunting, sumbu, lan piso.
  • alumina materi
  • ukuran: 7,5 x 7,5 x 2,5 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!