FREE SHIPPING
Panier 0

40 double wheel round whetstone

€ 19.95 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Perfectionner vos couteaux grâce à la pierre aiguiser circulaire 40 double grain.

Afin d'obtenir une capacité de coupe idéale, il est recommandé d'affûter régulièrement la lame sur une pierre de grains fins. Un couteau qui n'offre pas un bon tranchant ne permet pas de travailler avec minutie et précision. C'est pour cela que, l'aiguisage des couteaux est indispensable.

Conseil d'utilisation : il faut mouiller la pierre avant utilisation selon la méthode traditionnelle pour un affûtage parfait.

Spesifikasi:

  • une pierre à affûter qui est adaptée à la plupart des outils de cuisine : ciseaux, haches et n'importe quels couteaux.
  • matériel en alumine
  • taille : 7,5 x 7,5 x 2,5 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!