FREE SHIPPING
Panier 0

Shovel dapur stainless steel dengan pegangan kayu

€ 22.70 EUR € 31.78 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Iki shovel cake digawe saka stainless steel banget tahan kanggo teyeng.

Lumahing glossy lan Gamelan menehi gampang kanggo scrape ngisor wadhah tanpa risiko distorting cake bolu, cookie utawa jinis liyane panganan panggang sing anyar panggang. Kajaba iku, bolongan-bolongan cilik sing katon ing permukaan bilah sing duwe fungsi ngilangi lenga.

Uga nduweni gagang kayu sing apik banget kanggo genggeman sing kuat lan bisa ditampilake kanggo nyedhiyani sepotong kue utawa meja pizza.

fitur:

  • bahan: stainless steel + wood
  • warna: perak lan kayu
  • ukuran: 37 x 7,10 x 1,50 cm
  • Panjang lengan: 12 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur