FREE SHIPPING
Panier 0

Passoire à clip pour égoutter - Crépine de cuisine

€ 4.40 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

N'hésitez pas à vous procurer cette passoire en forme de feuille pour égoutter instantanément vos préparations en cuisine (légumes, fruits, pâtes, riz).

Elle est indispensable pour les mères au foyer ou professionnels qui souhaitent filtrer les liquides sans risque d'éclaboussure (jus de viande, huile, etc ..).

Ce tamiseur est facile à utiliser : son système de fixation à clip a été spécialement conçu pour s'adapter à tous types d'ustensiles de cuisson et à de très fortes températures.

kaluwihan:

  • plastique de qualité alimentaire
  • résistant aux tâches et facile à nettoyer
  • durable et très pratique

Ukuran: 15 x 10,5 cm.

Kasedhiya ing Vert, Bleu, Rose, Blanc.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur