FREE SHIPPING
Panier 0

Panneau anti-éclaboussures pour cuisine - Plaque anti-projections

€ 9.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cuisinez en toute sécurité et propreté avec notre panneau anti-éclaboussures pour cuisine.

Le bouclier empêchera la projection de graisse autour de votre surface de cuisson telle que les mûrs, plan de travail, etc ...

Doté de 3 panneaux articulés, l'outil peut être adapter à tout taille de plaque de cuisson : il suffit de dérouler la feuille autour de votre casserole ou pôele.

kaluwihan:

  • convient pour les petites ou grandes surfaces de cuisson
  • résiste à la chaleur
  • simple à nettoyer et se range facilement lorsqu'il n'est pas utilisé
  • matière en aluminium

Produk didol kanthi individu.

Motif et couleur envoyés aléatoirement.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!