FREE SHIPPING
Panier 0

Splashguard Kitchen - Splashguard

€ 13.90 EUR € 19.46 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Masak kanthi aman lan resik karo penjaga cemilan pawon.

Perisai bakal nyegah proyeksi lemak ing saindhenging papan masak kayata masak, worktop, etc ...

Dilengkapi karo panel hinged 3, alat kasebut bisa dicocogake karo sembarang ukuran hob: cukup unroll sheet ing kuali utawa telusur.

kaluwihan:

  • cocok kanggo papan masak cilik utawa gedhe
  • tahan panas
  • gampang kanggo ngresiki lan gampang disimpen nalika ora dienggo
  • aluminium materi

Produk didol kanthi individu.

Pola lan werna dikirim kanthi acak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur