FREE SHIPPING
Panier 0

Panier passoire pliable multifonctions

€ 14.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ce panier est un peu le "couteau Suisse" de votre cuisine !

Très facile à ranger car pliable, il peut à la fois servir à égoutter votre salade, mais aussi à cuir et égoutter vos légumes, vos frites etc...et pourquoi pas servir de panier à fruits ou légumes lorsqu'il est debout sur ses pieds :-)

Ses poignées restent froides en toute circonstances. Il est fabriqué en acier inoxydable.

Parfaitement hygiénique, il se nettoie au lave-vaisselle.

  • Taille : 23x23x14 cm
  • Taille poignée : 16.5x12.5 cm

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!