FREE SHIPPING
Panier 0

Rattan oval roti basket

€ 20.00 EUR € 66.78 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cette corbeille de forme ronde ou ovale au design traditionnel est idéale pour présenter différentes sortes de viennoiseries fraîchement sorties du four.

Le panier est fait à base de rotin très résistant couvert d'un tissu écru amovible. Cette caractéristique permet au produit d'être présenter sur votre table mais convient également pour le comptoir de votre boulangerie ou café grâce à sa touche très vintage.

D'usage domestique ou professionnel, l'ustensile de cuisine est très pratique pour la préparation de la pâte levée et une fois la prépartion terminée, vous pouvez le nettoyer facilement à l'eau courante avec un petit coup de brosse pour éliminer totalement les résidus restants.

kaluwihan:

  • panier résistant et décoratif à la fois
  • linge de doublure amovible pouvant être nettoyé et reutilisé
  • rotin facile à nettoyer

2 formes disponibles : ronde et ovale.
Plusieurs tailles disponibles : 15 x 8 x 5 cm (S) / 17 x 12 x 6 cm (M) / 21 x 15 x 8 cm (L) / 25 x 15 x 8 cm (XL)

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur